Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Paprika, gemischt, rot und gelb (siehe Tipp)
- 220 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 500 g Fleischparadeiser, am Stielansatz leicht eingeschnitten
- 30 g Tomatenmark
- 1 TL Vanillezucker
- 1 TL Rosmarin, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Cayennepfeffer
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 50 g Oliven, schwarz, entkernt
- 1 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 702 kJ / 167 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caponata Siciliana
30min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Parmesan-Polenta-Rauten als Beilage zu Tomaten-Paprika-Pisto
45 min
Ossobuco
1 godz. 20 min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20min
Spaghetti mit Gemüse-Sugo und Fleischbällchen
1 Std. 10 Min
Spargel mit Bozner Sauce
1h 25 min
Schnelle cremige Polenta
25min
Caponata Siciliana
30min
Peperonata mit Pinienkernen und Kapern
4 Std.
Risotto milanese
35 min
Aubergine-Parmaggiana
1 Std. 10 Min