Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g Paprika, gemischt, rot und gelb (siehe Tipp)
- 220 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 500 g Fleischparadeiser, am Stielansatz leicht eingeschnitten
- 30 g Tomatenmark
- 1 TL Vanillezucker
- 1 TL Rosmarin, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Cayennepfeffer
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 50 g Oliven, schwarz, entkernt
- 1 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 702 kJ / 167 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto mit Steinpilzen
50 min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min
Melanzane alla Parmigiana
1 godz. 10 min
Vitello Tonnato
48 godz.
Muscheln in Weissweinsud
35 min
Wirsing-Morchel-Risotto
45 Min
Peperonata mit Pinienkernen und Kapern
4h
Fruchtige Marillentarte
4h
Thunfisch-Tapenade
5min
Sauce mit rotem Radicchio
25 Min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1 Std. 50 Min
Spargel-Antipasti
40 Min