Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g Paprika, gemischt, rot und gelb
- 350 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Bird's Eye Chili, frisch, entkernt, halbiert
- 80 g Olivenöl
- 750 g Fleischparadeiser, im Ganzen
- 120 g Pinienkerne
- 20 g Tomatenmark
- 60 g Kapern, eingelegt, abgetropft
- 110 - 130 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 20 g Zucker
- 3 - 4 TL Oregano, getrocknet
- 3 TL Salz, unjodiert
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 970 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 9 g
Alternatieve recepten
Steinpilzrisotto mit Brie
35 min
Kartoffelsalat mit fermentiertem Gemüse
72 Std. 45 Min
Zucchini sous-vide
30min
Risotto Milanese
35 min
Feigenmus mit Zwetschken und Sherry
1 Std. 5 Min
Überbackener Chicorée mit Petersil-Erdäpfel und Rohkostsalat
1 Std.
Tagliatelle mit Spargel und Huhn
50 Min
Frittata
35 min
Peperonata mit Oliven
1 Std.
Spargel-Safran-Risotto
35 min
Cremige Polenta
45 Min
Risotto (XXL)
40 Min