![Peperonata mit Pinienkernen und Kapern Peperonata mit Pinienkernen und Kapern](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A9055B2A-AFAB-4957-9142-06BD4ACFB5DE/Derivates/65f5be20-85cf-4e8d-9584-3c8059bc4a25.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g Paprika, gemischt, rot und gelb
- 350 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Bird's Eye Chili, frisch, entkernt, halbiert
- 80 g Olivenöl
- 750 g Fleischparadeiser, im Ganzen
- 120 g Pinienkerne
- 20 g Tomatenmark
- 60 g Kapern, eingelegt, abgetropft
- 110 - 130 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 20 g Zucker
- 3 - 4 TL Oregano, getrocknet
- 3 TL Salz, unjodiert
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 970 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 9 g
Alternatieve recepten
Muscheln in Weissweinsud
35min
Chia- und Quinoa-Tortillas mit dreierlei Dips
1u. 45min
Omelette mit Spargel und Erbsen
20min
Forellenpäckchen auf Schmorgurken
45min
Paradeiser-Chili-Sauce
1h
Fusilli mit Artischocken und Erbsen
30min
Lammragout
50 мин.
Menü: Salat-Cremesuppe, Seebarsch an einer Brunnenkresse-Sauce und Kartoffeln
30min
Thai-Garnelen-Brühe, Gewürzäpfel
1h 15 min
Bouillabaisse
1u. 25min
Spinatrisotto mit Spargeln
40min
Lachsfilets auf Spargeln mit Buchweizen
40min