Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g Paprika, gemischt, rot und gelb
- 350 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Bird's Eye Chili, frisch, entkernt, halbiert
- 80 g Olivenöl
- 750 g Fleischparadeiser, im Ganzen
- 120 g Pinienkerne
- 20 g Tomatenmark
- 60 g Kapern, eingelegt, abgetropft
- 110 - 130 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 20 g Zucker
- 3 - 4 TL Oregano, getrocknet
- 3 TL Salz, unjodiert
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 970 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 9 g
Alternatieve recepten
Tagliatelle mit Schwammerlragout und Salbeipesto
35 Min
Gefüllter Kohlrabi mit Saibling
1 Std.
Sellerie mit Orange, wild fermentiert
1344 Std. 25 Min
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55min
Mini Melanzani-Pizzen
55min
Überbackener Kabeljau mit Rahmspinat
1 Std.
Preiselbeerkompott
1 Std. 25 Min
Peperonata mit Oliven
1 Std.
Kalbsbraten mit Kräuterkruste und Kartoffelgemüse
3 Std.
Ricotta-Gnocchi mit Tomatensauce
1h 40min
Grießnockerl (laktosefrei)
40 Min
Lauchsuppe mit Rohschinken-Chips
40 Min