Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Stängel frische Dille, Spitzen abgezupft (optioneel)
- 300 g Fenchel, in Stücken
- 150 g Selleriestangen, in Stücken
- 30 g natives Olivenöl extra
- 20 g Limettensaft, frisch gepresst
- ½ TL Salz
- 5 - 8 rosa Pfefferbeeren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 409 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Rote-Rüben-Salat mit Blutorangenvinaigrette
40 λεπτ.
Romanesco-Salat
1h 45 min
Kohlsprossen-Maroni-Gemüse
20 λεπτ.
Slow Cooking Rotweinbirnen
5h
Salat Nicoise
40 λεπτ.
Selleriesalat
1h 15min
Fenchelsalat mit Grapefruit
20 λεπτ.
Kohlrabi-Apfel-Rohkost mit Löwenzahn und karamellisiertem Ziegenkäse
15min
Chicoréeschiffchen mit Oliven-Nuss-Tapenade
10 min.
Kohlsprossen-Salat mit Mandeln und Cranberrys
35 λεπτ.
Mandelpudding mit Portweinzwetschken
2h 20min
Sellerie-Apfel-Salat
10 min.