Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Lauch, in dünnen Scheiben (5 mm)
- 30 g natives Olivenöl extra
- 2 - 3 Artischockenherzen, frisch, geputzt und in Streifen geschnitten
- 2 Scheiben Zitrone
- 1 - 2 Prisen Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1500 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1437 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 30.5 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 28.9 g
- Natrium
- 510 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomatencremesuppe (XXL)
40p
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4h 50 min
Melanzani-Paprika Bowl mit Naturreis und Kofu
1 Std. 25 Min
Zucchini sous-vide
30min
Menü: Spargel mit Käse-Reis, Zitronen-Hollandaise und Beerenschaum
1h
Slow Cooking Bohnen-Cassoulet mit Walnusspesto
4h 40min
Erdnuss-Karamell-Schokolade
2 Std. 20 Min
Lamm mit Bärlauchsauce und Frühlingsgemüse
1h
Koriander-Kardamomreis mit verlorenen Eiern
50 Min
Buchweizennudeln (glutenfrei)
35 Min
Zitronige Chicken-Wings sous-vide mit Erdäpfeln
3 Std.
Haselnuss-Nougat-Eis
9h 30min