Compatibele versies
Lammhüfte mit Safran-Spargelrisotto
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sous-vide-Lamm
- 1450 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 700 g Lammhüftsteaks (2 Stück, à ca. 350 g)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Butter, kalt
- 8 Zweige Zitronenthymian
Risotto
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 30 g Schalotte, halbiert
- 350 g Spargel, grün, Enden abgeschnitten, in Stücken (2 cm)
- 70 g Butter, in Stücken
- 320 g Risottoreis (z. B. Carnaroli)
- 60 g Weißwein, trocken
- 20 g Pernod ®
- 720 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 Prise Safranfäden (ca. 0,1 g)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4011 kJ / 958 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 48 g
- Verzadigd vet
- 26 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 1325 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Safran-Tagliatelle in Butter-Weißwein-Sauce
35 Min
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35 Min
Hirschrücken mit Cranberry-Kompott, Pilz-Knödeln und Kürbis
2h 30 min
Maronen-Kokos-Suppe
40min
Risotto mit frischen Steinpilzen
35 Min
Feigen-Chutney
40min
Spargel-Safran-Risotto
35 Min
"Pastanaken" mit angedämpftem Gewürz-Lachs
1h 30min
Mürbteiggalette mit Steinobst und Pistaziencreme
1h 15 min
Rote-Bete-Gnocchi mit Pfeffer-Sauce
1h 40min
Schnelle Sauce Hollandaise
10 min
Mousse au Chocolat
3h