Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
ZUBEREITUNG
- 100 g Zucker
- 200 g Holunderbeersaft
- 100 g Wasser
- 15 g Vanillepuddingpulver
- 1 Zimtstange
- 2 Nelken
- 600 g Zwetschgen, halbiert, entsteint
- 40 g Mohn
- 1000 g Milch
- 1 Prise Salz
- 200 g Milchreis
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1688 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zwetschgenmus
1 Std.
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2h 30min
Rhabarber-Erdbeer-Kompott
30min
Birnen-Topfenstrudel mit Vanillesauce
2h
Aprikosen-Konfitüre
30min
Grießschnitten mit Rhabarberkompott
2h
Rhabarber-Ingwer-Kompott
2h
Pflaumenkompott
20 Min
Milchreis mit Zimtpflaumen
1 Std.
Polentaecken mit Rhabarberkompott
3ωρ. 40 λεπτ.
Schwarzwälder-Kirsch-Konfitüre
25 Min
Kirschenmichel mit Vanillesauce
40 Min