Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 2 - 3 brins de basilic frais, les feuilles seulement, lavées et séchées
- 200 g de farine de blé complet
- 50 g de farine blanche type 45
- 100 g de ricotta
- 100 g d'eau
- ½ c. à café de bicarbonate de sodium
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 250 g de tomates pelées, coupées en tranches
- 50 g de mie de pain
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 20 g de pecorino, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 1 - 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, et un filet pour la finition
- 1 - 3 pincées d'origan déshydraté
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1971 kJ / 471 kcal / 1971 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 15 g / 15 g
- Koolhydraten
- 55 g / 55 g
- Vetten
- 23 g / 23 g
- Vezels
- 7 g / 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche au parmesan et à la ciboulette
1h 10min
Tarte automnale
1u. 15min
Quiche à la courge musquée de Provence
1h 10min
Pizza à la courgette
1 Std. 45 Min
Quiche aux épinards et au fromage à raclette
1 godz.
Pizza aux légumes du soleil et basilic
1u. 15min
Pizza épinard-feta
1h 10min
Pizza Diavola
1 godz. 40 min
Pizza capricciosa
1 godz. 40 min
Pizza au potiron
1 godz.
Lasagne de crêpes ricotta et épinards
1 godz.
Pastilla veggie
1u. 15min