Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 2 - 3 brins de basilic frais, les feuilles seulement, lavées et séchées
- 200 g de farine de blé complet
- 50 g de farine blanche type 45
- 100 g de ricotta
- 100 g d'eau
- ½ c. à café de bicarbonate de sodium
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 250 g de tomates pelées, coupées en tranches
- 50 g de mie de pain
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 20 g de pecorino, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 1 - 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, et un filet pour la finition
- 1 - 3 pincées d'origan déshydraté
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1971 kJ / 471 kcal / 1971 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 15 g / 15 g
- Koolhydraten
- 55 g / 55 g
- Vetten
- 23 g / 23 g
- Vezels
- 7 g / 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche aux épinards et au fromage à raclette
1h
Quiche au saumon fumé et aux artichauts
50min
Tarte au thon et à la tomate
30min
Spanakopita aux épinards
1h 15 min
Quiche aux pommes et chèvre frais
1h
Pizza à la courgette
1h 45min
Quiche à l’ail nouveau et vinaigre balsamique
1h 45min
Quiche aux épinards, roquette et haddock
1h 15 min
Cheesecake salé au poivron
45min
Pain farci à la mozzarella
45min
Quiche aux tomates cerises
1h
Pizza épinard-feta
1h 10min