Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Walnusshälften
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 3 Stängel Minze, abgezupft
- 100 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 30 g Honig, flüssig
- 20 g Olivenöl
- ½ - ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 - 2 Prisen Chiliflocken
- 200 g Gurke, entkernt, in Würfeln (1 cm)
- 100 g Cherry-Tomaten, halbiert, je nach Größe geviertelt
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2529 kJ / 604 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 10.7 g
Alternatieve recepten
Risoni-Salat mit Feta und Oliven
1h 40 min
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2 godz. 45 min
Kichererbsensalat
35min
Bunter Quinoa-Salat
50 Min
Couscous-Gemüse-Salat
35min
Balsamico-Weizen-Salat
35min
Bunter Quinoasalat
50 Min
Bunter Couscoussalat
25min
Quinoasalat mit Gemüse und Kräutern
35min
Lauwarmer Sonnenweizen-Salat
30 Min
Risonisalat mit Cannellini-Bohnen
45 Min
Quinoa-Feta-Salat
40min