Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 30 g Walnusshälften
- 50 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 300 g Wasser
- 500 g Gnocchi, aus dem Kühlregal
- 140 g Cherry-Tomaten
- 100 g Endiviensalat
- 100 g Feta, zerkrümelt
- 60 g Oliven, schwarz, entsteint, halbiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2174 kJ / 520 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoffel-Spinat-Salat mit getrockneten Tomaten
40min
Spargel-Kartoffelsalat "Sylter Art"
1 godz.
Nudelsalat mit Feigen und Ziegenfrischkäse
45 Min
Warmer Cranberry-Gnocchi-Salat
25 Min
Bunter Tortellinisalat
35 Min
Sattmacher-Salat mit Halloumi
50min
Schneller Caesar Salat
10min
Kartoffelsalat mit Kichererbsen und Spinat
1 godz.
Italienischer Brotsalat mit Cherry-Tomaten und roten Zwiebeln
30 Min
Brezen-Salat
25 Min
Spinatsalat mit Aprikosendressing und Halloumi
15min
Mediterraner Kartoffelsalat
1 Std. 10 Min