Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Nüsse, ganz, gemischt
- 1 ½ TL Salz
- 70 g Olivenöl
- 3 Knoblauchzehen
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 5 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 1200 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 250 g Feta, abgetropft, am Stück
- 80 g Oliven, grün, entsteint, halbiert
- 320 g Nudeln (z. B. Penne)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3781 kJ / 903 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 54 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 1809 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Feta-Nudeln
30 Min
Grünes Spargelpesto
20 Min
Spinat-Feta-Lasagne
1 Std. 15 Min
Nuss-Bolognese
35 Min
Halloumi-Sandwich mit Ofengemüse
1 Std.
One-Pot-Pasta mit Spinat und Gorgonzola
30 Min
Rucola-Feta-Risotto
40min
Schnelle Limetten-Rucola-Nudeln
25 Min
Ziegenkäse-Pasta mit Avocado
25 Min
Überbackenes Risotto
50 Min
One-Pot-Pasta mit Grünkohl-Gorgonzola-Sauce
30 Min
Nudeln mit Zucchini-Ricotta-Sauce
30 Min