Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 60 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Möhren, in Stücken
- 50 g Butter, in Stücken
- 40 g Mehl
- 850 g Wasser
- ¾ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- 1 TL Paprika edelsüß
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g rotes Pesto
- 120 g Risoni-Nudeln
- 160 g Prinzessbohnen, TK
- 250 g weiße Bohnen, aus der Dose, abgetropft
- 5 - 6 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in Würfeln (1 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1928 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 878 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Locro Argentino
30 Min
Veganer Bohnen-Eintopf
13 godz. 30 min
Bunter Zwiebel-Topf
1 Std.
Tex-Mex-Nudeln
30 Min
Tomaten-Spinat-Curry mit Kichererbsen
45min
Erfrischender Bohneneintopf
25min
Chorizo-Eintopf mit Gemüse, Kichererbsen und Pasta
35 Min
Kartoffeleintopf mit Champignons
1 Std.
Griechische Bohnensuppe (Fasolada)
30 Min
Chili-Bohnen-Reis
35 Min
Paprika-Kichererbsen-Topf mit Hackfleisch
25min
Bohneneintopf "bretonische Art"
35 Min