![Überbackenes Risotto Überbackenes Risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1943f0198d692eea9a30c85a22d4bb3c/Derivates/adbf2378676da4ed79175e504e54e5aa6d33a9e4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 350 g Risottoreis
- 900 g Wasser
- 80 g Weißwein, trocken
- 30 g Tomatenmark
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 geh. TL Paprika edelsüß
- 40 g Rucola, grob zerzupft
- 80 g Cherry-Tomaten, geviertelt
- 150 g Zucchini, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 150 g Aubergine, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 25 g Pinienkerne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2301 kJ / 550 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 712 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli-Lasagne
1 Std.
Buntes Tomatengratin
1 Std. 30 Min
Cremige Feta-Pasta mit Nüssen
35 min
Ziegenkäse-Pasta mit Avocado
25 Min
Schnelle Limetten-Rucola-Nudeln
25 Min
Risoni-Gemüse-Topf mit Avocado
30 min
Spätzle-Auflauf mit Spinat
55 Min
Reis mit Wokgemüse und Erdnuss-Sauce
30 min
Gnocchi mit grünem Spargel und Zitronenrahm
35 min
Grünes Risotto
35 min
Würzig-schneller Reiseintopf
35 min
Nudeln mit Zucchini-Ricotta-Sauce
30 min