![Nudeln mit Orangenpesto und Rucola Nudeln mit Orangenpesto und Rucola](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9B733445-3078-4041-BB16-ED914117AE83/Derivates/3c6620bf-3353-4bbf-9284-c9d9ef624753.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Mandeln
- 200 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, 20 g Öl aufgefangen
- 1 EL Kapern, ca. 20 g (optioneel)
- 2 Stängel Oregano, abgezupft
- 1 ¾ TL Salz
- 1 Orange, 1 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 1200 g Wasser
- 1 TL Öl
- 320 g kurze Nudeln, vegan
- 150 g Rucola, grob zerzupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3014 kJ / 723 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 7.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nudeln mit Süßkartoffel-Tomaten-Sauce
35min
Vegane Pasta mit Gemüse und Tomaten-Walnuss-Pesto
40min
Cremige Feta-Pasta mit Nüssen
35min
Penne mit Paprika-Walnuss-Sauce
45min
Winterpasta
30min
Kürbis-Mango-Sauce mit Bandnudeln
30min
Überbackenes Risotto
50min
Vegane Pasta mit Erdnusssauce und Gemüse
30min
Kokos-Linsen-Pasta mit Mango
35min
Ziegenkäse-Pasta mit Avocado
25min
Schnelle Limetten-Rucola-Nudeln
25min
Risoni-Gemüse-Topf mit Avocado
30min