Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 10 g Pinienkerne
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Rucola
- 60 g natives Olivenöl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Orzo-Schinken-Pasta
- 150 g Möhren, in Stücken
- 150 g Porree, in Stücken
- 30 g natives Olivenöl
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - 550 g Wasser
- 1 TL Salz
- 100 g Erbsen, TK
- 150 g Schinken, gekocht, in Scheiben, in Würfel geschnitten (2 cm)
- 250 g Nudeln, trocken (Sorte Orzo)
- 1 TL Paprika edelsüß
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2438 kJ / 582 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 7.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
One Pot Pasta mit Schinken-Zitronen-Sauce
25min
Cremige Feta-Pasta mit Nüssen
35 Min
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35 Min
Miso-Udon-Carbonara
25min
Süßkartoffel-Sonnenweizen mit Feta
1 Std.
Burrata mit marinierten Cherry-Tomaten und Pesto-Risotto
45 Min
Überbackenes Risotto
50 Min
Kräuterrisotto mit Ziegenkäse
45 Min
Rucola-Feta-Risotto
40 Min
Chorizo-Risotto mit Frühlingszwiebeln
35 Min
Nudeln mit Orangenpesto und Rucola
40 Min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 Min