Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Butter, kalt
- ½ Bio-Zitrone
- 250 g Risottoreis
- 70 g Weißwein
- 500 g Wasser
- ½ TL Salz
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - frisch gemahlener Pfeffer zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1218 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lachstatar auf Avocadomus
15min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Topping
45 Min
Risotto Milanese
35 min
Spinat-Zitronen-Risotto
30min
Spargel-Safran-Risotto
35 min
Rotwein-Pilz-Risotto
35 min
Risotto
30min
Kürbisrisotto
45 Min
Ebly Risotto mit RUPP Feinster Streich Gouda
35 min
Grünes Spargel-Risotto
45 Min
Tomatenrisotto mit Burrata
30min
Gemüserisotto
35 min