Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken (3 cm)
- 3 Zweiglein Dille, frisch, Blättchen abgezupft
- 3 Zweiglein Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 50 g Schalotten, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 125 - 150 g Kräuterseitlinge
- 50 g Butter, in Stücken
- 320 g Risottoreis (z. B. Carnaroli oder Arborio)
- 100 g Rotwein, trocken
-
700
g Gemüsefond
of 700 g Wasser und 1-2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0.5 l), nach Geschmack - 1 TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen, zum Abschmecken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2031 kJ / 486 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 812 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steinpilzrisotto mit Brie
35 dk
Getrüffelte Erdäpfelsuppe (vegan)
35 dk
Karotten-Ingwer-Suppe mit Cashew-Topping
35 dk
Schnelles Hirsotto
25 Min
Maronicremesuppe (vegan)
45 Min
Champignonsauce
30 Min
Menü: Rotwein-Pilz-Risotto; Schokoladen Cookies
50 Min
Risotto mit frischen Steinpilzen
35 dk
Pilzrisotto mit Kürbissalat
45 Min
Spargel-Safran-Risotto
35 dk
Lachs mit Mandelkruste und Erbsen-Spinat-Püree
1sa
Risotto (XXL)
40 dk