Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1600 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
of 2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l), zerbröselt - 80 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken (3 cm)
- 60 g Schalotten, halbiert
- 80 g Butter, in Stücken
- 20 g natives Olivenöl extra
- 640 g Risottoreis (z. B. Carnaroli, Arborio), 14-15 Minuten Garzeit
- 120 g Weißwein, trocken
- 1 - 2 TL Salz, nach Geschmack
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1812 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Ebly Risotto mit RUPP Feinster Streich Gouda
35min
Tomatensauce (Grundrezept)
1h
Rotwein-Pilz-Risotto
35min
Menü: Rotwein-Pilz-Risotto; Schokoladen Cookies
50min
Menü: Spargel mit Käse-Reis, Zitronen-Hollandaise und Beerenschaum
1h
Acarayés mit Garnelen, scharfer Mojo und Tomatenvinaigrette
13h 10min
Schnelle Kürbissuppe
25min
Schottische Eier mit Sellerie-Karotten-Salat
1h
Omelette mit Spargel und Erbsen
20min
Vitello tonnato sous-vide
4 godz. 30 min
Schnelle cremige Polenta
25min
Gotl-Zopf
2h 15 min.