Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Wasser
- 2000 g Fleischparadeiser (z. B. Ochsenherz), reif, im Ganzen
- 100 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 550 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 30 g Knoblauchzehen, halbiert
- 60 g Olivenöl
- 70 g Tomatenmark
- 2 - 2 ½ TL Salz, unjodiert
- 60 g Honig
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 1 EL Thymian, getrocknet
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 537 kJ / 128 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Ribiselgelee
55min
Brombeer-Birnen-Marmelade
55min
Birnen- und Apfelkompott (XXL)
3h
Waldbeerenmarmelade
55min
Erdbeermarmelade 1:1
55min
Spargel mit heurigen Erdäpfeln und Joghurthollandaise
45min
Tomatensauce (Grundrezept)
1h
Birnenkompott mit Safran
3h
Kräuterbutter
10min
Heidelbeermarmelade
55min
Bärlauchpesto
20min
Erdbeermarmelade
25min