![Italienische Tomatensauce Italienische Tomatensauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9966EE09-07D3-4F50-A175-25F5A641EFE6/Derivates/b4ffe6dd-78d8-4578-af7d-25b0761b4470.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Wasser
- 2000 g Fleischparadeiser (z. B. Ochsenherz), reif, im Ganzen
- 100 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 550 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 30 g Knoblauchzehen, halbiert
- 60 g Olivenöl
- 70 g Tomatenmark
- 2 - 2 ½ TL Salz, unjodiert
- 60 g Honig
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 1 EL Thymian, getrocknet
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 537 kJ / 128 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Zwetschkenröster
1ч. 30 мин.
Traubengelee
1 godz.
Schnelle Kürbissuppe
25min
Waldfrucht-Konfitüre (XXL)
1 godz.
Bärlauchpesto
20 Min
Staubzucker
5min
Ribiselgelee
55 min
Tomatensauce (Grundrezept)
1 godz.
Zitronenmelissesirup
5ч. 10 мин.
Rindsgulasch klassisch
3h 20min
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1ч. 20 мин.
Erdbeermarmelade
25min