Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Hartkäse (z.B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 50 g Haselnüsse
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
-
30
g getrocknete Berberitzen (optioneel)
of 30 g getrocknete Marillen, entsteint, klein gehackt (optioneel) - 500 g Brokkoli
- 250 g Risottoreis
- 650 g Wasser
-
100
g Weißwein
of 100 g Wasser - 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen etwas mehr zum Garnieren
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1949 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 777 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40 dk
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1sa
Polenta Pizza mit RUPP Rauchkäse Chili Paprika
55 Min
One Pot Pasta mit zitronigem Pesto und grünem Gemüse
35 dk
Kürbis-Risotto mit Speck
25 Min
Ebly Risotto mit RUPP Feinster Streich Gouda
35 dk
Polentaschnitten mit Gemüse
45 Min
Risotto mit Wildbrokkoli
40 dk
Kürbisrisotto
45 Min
Gemüserisotto
35 dk
Gemüsereis mit Ei
35 dk
Zitronenrisotto
30 Min