Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zucchini, klein (ca. 200 g), in Stücken
- 2 Karotten (ca. 150 g), in Stücken
- 1 roter Spitzpaprika (ca. 100 g), in Stücken
- 1200 g Wasser
- 2 TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- 150 g Basmatireis
- 100 g Erbsen, tiefgekühlt
- 4 - 5 Eier, je nach Größe
- 1 Knoblauchzehe
- 1 cm frischer Ingwer, geschält
- 1 Frühlingszwiebel, klein
- 7 Stängel frischer Koriander, Blättchen abgezupft (optioneel)
-
3
EL Sesamöl
of 3 EL Rapsöl - 2 EL japanische Sojasauce (Tamari)
- Pfeffer, frisch gemahlen zum Abschmecken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1062 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Vegetarische Bohnen-Bolognese
30 Min
Erdäpfelgratin
1 Std. 15 Min
Bohneneintopf mit Gerste
40 Min
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1 godz.
Gemüsereis
40 Min
Schnelle Minestrone
20 Min
Gemüselaibchen auf Salat mit Joghurtdressing
1 godz.
Gratinierter Nudelauflauf mit Gemüse
1 godz.
One Pot Pasta Ratatouille
35 Min
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45 Min
Gemüserisotto
35 Min
Spaghetti mit Kichererbsensugo
40 Min