Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zucchini, klein (ca. 200 g), in Stücken
- 2 Karotten (ca. 150 g), in Stücken
- 1 roter Spitzpaprika (ca. 100 g), in Stücken
- 1200 g Wasser
- 2 TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- 150 g Basmatireis
- 100 g Erbsen, tiefgekühlt
- 4 - 5 Eier, je nach Größe
- 1 Knoblauchzehe
- 1 cm frischer Ingwer, geschält
- 1 Frühlingszwiebel, klein
- 7 Stängel frischer Koriander, Blättchen abgezupft (optioneel)
-
3
EL Sesamöl
of 3 EL Rapsöl - 2 EL japanische Sojasauce (Tamari)
- Pfeffer, frisch gemahlen zum Abschmecken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1062 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Bohneneintopf mit Gerste
40min
Spaghetti mit Kichererbsensugo
40min
One Pot Pasta Ratatouille
35 Min
Nudelsalat mit Joghurtdressing
45min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Topping
45min
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1h 30min
Schnelle Minestrone
20 min
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45min
Gemüserisotto
35 Min
Vegetarische Bohnen-Bolognese
30min
Erdäpfelgratin
1h 15 min
Gratinierter Nudelauflauf mit Gemüse
1h