Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 40 g Olivenöl, etwas mehr zum Beträufeln
- 400 g Hokkaidokürbisfleisch, 300 g in Stücken und 100 g in Spalten (ca. 5 mm)
- 320 g Risottoreis
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- 1 ½ TL Thymian, getrocknet
- 60 g Weißwein, trocken
- 720 g Wasser
- 1 TL Salz, etwas mehr für die Kürbisspalten
-
1
Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
of 1 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2253 kJ / 539 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45 min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Topping
45 min
Kürbis-Rosmarin-Quiche
1h
Zitronenrisotto
30 min
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40 min.
Schnelle Kürbissuppe
25 min
Kürbis-Lasagne
1h 45 min.
Bärlauch-Gnocchi
1 Std. 15 Min
Polentaschnitten mit Gemüse
45 min
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45 min
Gemüserisotto
35 min
G´schwindes Kürbisrisotto
25 min