![Maronicremesuppe (vegan) Maronicremesuppe (vegan)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e448ba853ab59cd93a1649330b71275d/Derivates/925760568d8eca0df9ff4cd3edb7e2ae891e6778.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Zwiebeln geschält, halbiert, in Spalten geschnitten
- 300 g Maroni, gegart, geschält
- 30 g Olivenöl
- 10 g Zucker
- 125 g Weißwein, vegan
- 150 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (2-3 cm)
- 1000 g Wasser
-
4
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (vegan)
of 2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) (vegan) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 200 g vegane Sahne (z.B. Hafercuisine, Sojacuisine, Cashewcuisine)
- 10 g Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- Petersilienblätter, frisch, zum Garnieren (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1267 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 415 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Karotten-Ingwer-Suppe mit Cashew-Topping
35 Min
Ruck-Zuck Menü: Zucchinicremesuppe, warmer Gemüsesalat
35 Min
Maroni-Linsenaufstrich mit Champignons
25 Min
Maroni Mousse au chocolat
15 min
High Protein Linsen-Bohnen-Suppe
40p
Karibisches Karfiol-Curry mit Süßkartoffeln
40p
Süßkartoffel-Kurkuma-Suppe
20p
Schweinslungenbraten mit Korianderkruste und Karotten-Süßkartoffelpüree
1h
Mohn-Topfen-Obers-Herzkuchen
5 Std.
Getrüffelte Erdäpfelsuppe (vegan)
35 Min
Karotten-Ingwer-Suppe
45min
Quinoa Taboulé
40p