Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Zwiebeln geschält, halbiert, in Spalten geschnitten
- 300 g Maroni, gegart, geschält
- 30 g Olivenöl
- 10 g Zucker
- 125 g Weißwein, vegan
- 150 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (2-3 cm)
- 1000 g Wasser
-
4
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (vegan)
of 2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) (vegan) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 200 g vegane Sahne (z.B. Hafercuisine, Sojacuisine, Cashewcuisine)
- 10 g Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- Petersilienblätter, frisch, zum Garnieren (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1267 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 415 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Maroni Mousse au chocolat
15min
Vegane Entenbrust mit Maroniknödeln und Apfelrotkraut (vegan)
8h 45min
Getrüffelte Erdäpfelsuppe (vegan)
35min
Karotten-Ingwer-Suppe mit Cashew-Topping
35min
Maroni Laibchen mit Rote-Rüben-Creme
50min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1 Std. 50 Min
Karotten-Ingwer-Suppe
45 min
Rote Rüben Suppe mit Wasabi-Nockerl
1h
Vegane Bananen Curry Suppe
30min
Maronicreme
15min
Maroni-Linsenaufstrich mit Champignons
25min
Mandel-Karfiol-Cremesuppe mit Kräuteröl und Fladenbrotchips
45 min