Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Rapsöl, zimmerwarm
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 50 g Essiggurkerl, halbiert
- 15 g Kapern, eingelegt
- 3 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 15 g Estragonsenf
- 10 g Zitronensaft
- 2 Eidotter
- ½ TL Kräutersalz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 3 Prisen Cayennepfeffer, gemahlen
- 1 EL Wasser
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 7995 kJ / 1911 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 208 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 2305 mg
Alternatieve recepten
French Dressing
5min
Caesar Salad mit Huhn
50min
Marinierte Schwammerl in Öl
48u. 30min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 godz.
Traunseer Räucherfischmus
3h 30min
Frittaten
30 Min
Klassisches Beefsteak Tatar
30 Min
Alpendressing mit RUPP Feinster Streich Bergkäse
5min
Schnittlauchsauce
10min
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20min
Lachstatar auf Avocadomus
15 min
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1h 30min