Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Salatgurke, Bio (ca. 450 g), längs geviertelt, entkernt, in Stücken
- 1 rote Paprika, in Stücken
- 1 grüne Paprika, in Stücken
- 250 g Tomaten, geviertelt, entkernt
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe, klein
- 20 g Zitronensaft
- 1 EL Rotweinessig
- 40 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 2 Prisen Chiliflocken
- 200 g Feta, in Würfeln
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1274 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 943 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Nizza-Salat
40 min
Kichererbsensalat
15min
Bruschetta mit Tomate und Mozzarella
25min
Schneller Caesar Salat
10min
Bohnen-Tomaten-Salat
30 min
Nudel-Rucola-Salat
50 min
Reissalat mit Paprikadressing
30 min
Risoni-Salat mit Feta und Oliven
1 Std. 40 Min
Gemüse-Grill-Pfännchen
25min
Feldsalat mit Walnussvinaigrette
10min
Tomaten-Nudel-Salat
1 Std. 30 Min
Nudelsalat mediterran
1 Std. 40 Min