Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Puten-Marinade
- 1 TL Tomatenmark
- 2 EL Olivenöl
- ¼ TL Paprika rosenscharf
- ¼ TL Salz
- 1 TL Oregano, getrocknet
-
300
g Putenbrustfilets, ohne Haut, in Würfeln (ca. 1,5 cm)
of 300 g Hähnchenbrustfilets, ohne Haut, in Würfeln (ca. 1,5 cm)
Salat und Fertigstellung
- ¼ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 30 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 2 Frühlingszwiebeln (ca. 30 g), in Stücken (ca. 3 cm)
- 30 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g frische Champignons, geviertelt
- 1 gelbe Paprika (ca. 150 g), in Streifen (1 cm)
- 1000 g Wasser
- 2 Eier (optioneel)
- 150 g junge Salatblätter der Saison, gemischt
- 100 g Schafskäse, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 20 g Balsamico, dunkel
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1529 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 3.7 g
Alternatieve recepten
Nizza-Salat
40 min
Paprika-Bowl mit Hähnchen
25min
Salat mit Hähnchenbrust
20 min
Tomaten-Burger
30 min
Gebratene Rinderstreifen mit Gemüse und Feta
30 min
Grillhähnchen-Salat
20 min
Gemüse-Puten-Tortillas
20 min
Tex-Mex-Salat
40 min
Lachs mit Mozzarella-Mango-Tomaten-Salat
25min
Mais-Salat mit Hackfleisch und Avocado
30 min
Schichtsalat mit Gyroshähnchen
1 godz.
Bunter Salat
25min