Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 250 g Risoni-Nudeln
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint
- 100 g rote Paprika, in Stücken
- 100 g Salatgurke, in Stücken
- 200 g Feta, in mundgerechten Stücken
- 1 Knoblauchzehe
-
10
g Basilikum, abgezupft
of 1 TL Basilikum, getrocknet - 1 Zwiebel, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 20 g Balsamico, hell
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1397 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2.9 g
Alternatieve recepten
Rucola-Tomaten-Dip
10 Min
Nudelsalat mit getrockneten Tomaten
1 Std. 40 Min
Mediterraner Kartoffelsalat
1 Std. 10 Min
Nudelsalat mediterran
1 Std. 40 Min
Pesto-Weizen-Salat
30 min
Risonisalat mit Cannellini-Bohnen
45 Min
Erbsen-Nudel-Salat
2h 15min
Kichererbsensalat
35 min
Lauwarmer Sonnenweizen-Salat
30 min
Bunter Tortellinisalat
35 min
Kartoffel-Spinat-Salat mit getrockneten Tomaten
40 Min
Bunter Couscoussalat
25 Min