Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Mandeln
- 1000 g Drillinge, in Stücken (3 cm)
- 1 ½ TL Salz
- 1000 - 1400 g Wasser, bis zur max. Füllmenge
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe, klein (optioneel)
-
60
g Oliven, schwarz, entsteint
of 60 g Oliven, grün, entsteint - 60 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 50 g Olivenöl
- ½ TL Pfeffer
- 200 g Feta, zerkrümelt
- 200 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 150 g Rucola
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1323 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterraner Dip zum Grillen
15 min.
Nudelsalat mit getrockneten Tomaten
1h 40 min
Italienischer Brotsalat mit Cherry-Tomaten und roten Zwiebeln
30 min
Caprese Wraps
10min
Risoni-Salat mit Feta und Oliven
1h 40 min
Nudelsalat mediterran
1h 40 min
Nudelsalat mit Ziegenfrischkäse und Rucola
40 min.
Fattousch
25 min
Nudelsalat mit Rucola und Erbsen-Pesto
35 min
Gnocchi-Endivien-Salat
30 min
Kartoffel-Spinat-Salat mit getrockneten Tomaten
40 min.
Champignon-Rucola-Salat
30 min