Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 10 g Minze, abgezupft
- 200 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 25 g Honig
- 20 g Olivenöl
- 20 g Zitronensaft
- 1 gestr. TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 480 g Kichererbsen, aus der Dose, abgetropft
- 300 g Gurke, entkernt, in Würfeln (1 cm)
- 200 g rote Spitzpaprika, in Ringen
- 2 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- 2 TL Sumach
- 50 g Granatapfelkerne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1207 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 8.7 g
- Natrium
- 555 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beluga-Linsen-Salat mit Datteln
5 Std.
Kunterbunte Lunch-Gläser
40 Min
Power-Quinoa-Salat
45 Min
Bärlauch-Bulgur-Salat mit Cherry-Tomaten und Feta
1 Std.
Gebratener Kichererbsensalat
45 Min
Caesar-Nudelsalat
35 Min
Veganer Glasnudelsalat
25min
Würziger Quinoasalat mit gebratenem Hähnchen
40 Min
Mediterraner Dinkel-Salat
30 Min
Gemüse-Avocado-Wraps
30 Min
Spinatsalat mit Avocado und Ei
30 Min
Lauwarmer Rotkohl-Quinoa-Salat
30 Min