Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Glasnudeln, grob zerbrochen
- Wasser, kochend
- 1 grüne Chilischote, frisch, ggf. entkernt
- 30 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 30 g Sesamöl
- 45 g Sojasauce
- 15 g brauner Zucker
- 300 g Cherrytomaten, halbiert
- 30 g Limettensaft
- 2 Frühlingszwiebeln, in schrägen, dünnen Ringen
- 1 Bund Koriander, abgezupft
- 2 TL schwarzer Sesam
- 100 g Cashewkerne, geröstet, gesalzen
- 1 Limette, in Spalten zum Servieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1836 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 10.2 g
- Natrium
- 883 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kichererbsen-Salat
15min
Vietnamesischer Nudelsalat
40 min
Miso-Bowl
35min
Vegane Asia-Bowl
30 Min
Tom-Yum-Tofu-Suppe
40 min
Nudeln mit Tempeh und getrockneten Tomaten
30 Min
Kunterbunte Lunch-Gläser
40 min
Couscous-Bällchen mit Süßkartoffel-Tahin-Creme
1h 25min
Thai-Glasnudelsalat
30 Min
Tofu-Reis
50 Min
Thunfisch-Couscous-Salat mit Kichererbsen
30 Min
Reis mit Wokgemüse und Erdnuss-Sauce
30 Min