Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Glasnudeln, grob zerbrochen
- Wasser, kochend
- 1 grüne Chilischote, frisch, ggf. entkernt
- 30 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 30 g Sesamöl
- 45 g Sojasauce
- 15 g brauner Zucker
- 300 g Cherrytomaten, halbiert
- 30 g Limettensaft
- 2 Frühlingszwiebeln, in schrägen, dünnen Ringen
- 1 Bund Koriander, abgezupft
- 2 TL schwarzer Sesam
- 100 g Cashewkerne, geröstet, gesalzen
- 1 Limette, in Spalten zum Servieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1836 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 10.2 g
- Natrium
- 883 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry-Gemüse-Maultaschen-Suppe
30min
Gemüse-Avocado-Wraps
30min
Tom-Yum-Tofu-Suppe
40min
Bunter Salat mit Miso-Tahin-Dressing
40min
Vegane Asia-Bowl
30min
Kichererbsen-Salat
15min
Asia-Nudeln mit Gemüse
25 min
Reis mit Wokgemüse und Erdnuss-Sauce
30min
Tofu-Reis
50min
Gegrillte Tempeh-Gemüse-Spieße mit Dip (vegan)
40min
Miso-Bowl
35 Min
Gebratene Mie-Nudeln mit Gemüse
30min