Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 400 g grüne Bohnen, frisch, in Stücken (3-4 cm)
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen der Bohnen
- 300 g Cherry-Tomaten
- 1 rote Zwiebel, halbiert
-
3
Stängel Bohnenkraut, abgezupft
of 2 TL Bohnenkraut, getrocknet - 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Schinkenspeckwürfel
- 20 g Öl
- 30 g Weißweinessig
- ½ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 733 kJ / 176 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Nizza-Salat
40min
Rote-Bete-Salat
1h 15 min
Bohnensalat mit Feta
1h
Lauwarmer Rote-Bete-Salat mit Halloumi
1h
Spargel-Bohnen-Salat mit Ei
40min
Kohlrabi-Zuckerschoten-Salat
3 godz. 45 min
Wirsing-Speck-Salat
30min
Feldsalat mit Möhrendressing
10 min
Pellkartoffel-Gurken-Salat
1h 20 min
Bohnen-Tomaten-Salat
30min
Bohnensalat mit Tomatendressing
35 Min
Spargelsalat mit Cherry-Tomaten und Artischockenvinaigrette
1h 10min