Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ EL Garam Masala
- 3 TL Kurkuma, gemahlen
- 1 ½ TL Salz
- ¾ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
-
600
g Hühnerschenkel, ohne Knochen und Haut, in mundgerechten Stücken
of 600 g Hühnerbrustfilets, ohne Haut, in mundgerechten Stücken - 250 g Couscous
- 630 g Wasser
- 40 g Sonnenblumenöl
- 10 Stängel glatte Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 3 Knoblauchzehen
- 80 g Zwiebeln, in Stücken
- 60 g Oliven, grün, entkernt
-
1
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe
of 1 Hühnerbrühwürfel (für 0,5 l) - 1 Bio-Zitrone, Schale und Saft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2073 kJ / 496 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pad Thai mit Huhn
30 Min
Huhn Tinga
40 Min
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1 Std. 50 Min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1 Std. 5 Min
Spinatlinsen mit Schweinefilet
30 Min
Marokkanische Hühnersuppe (Harira)
1 Std.
Garam-Masala-Hähnchen mit Reis
50 Min
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9 Std.
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1 godz. 40 min
Cape Malay Hähnchen-Curry
1 Std.
Joghurthühnchen
40 Min
Kokoscurry mit Huhn
45 min