Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 45 g Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Rindfleisch, sehnenfrei, in Stücken (1 cm x 3-4 cm), mit Papiertüchern trocken getupft
- 2 - 3 Prisen Salz
- 20 g Butter
- 200 g Äpfel in Stücken (1 cm)
- 250 - 300 g Brokkoliröschen (2-3 cm)
- 40 g Mandelstifte
-
20
g Apfelessig
of 20 g Aceto Balsamico - 15 g Senf
- ½ TL Salz
- ¾ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Honig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1844 kJ / 441 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 659 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindsbraten mit Paradeiser-Erdäpfelpüree und Rotweinsauce
14u. 30min
Chinesische Nudeln mit scharfem Faschierten
45 min
Chili-Limetten-Hendl mit Karfiolreis
1 Std. 10 Min
Bowl mit schwarzem Reis, Hühnerfleisch und Pilzen
40 Min
Fisolensalat mit Speck, Nüssen und Parmesan
25min
Spinatsalat mit Hendl, Pfirsichen und Walnüssen
30min
Hühnergeschnetzeltes mit Reis und Brokkoli
50 Min
Mediterranes Hühnergeschnetzeltes mit Bulgur
50 Min
Gemüsebowl mit Fisch & Kimchisauce
50 Min
Detox-Salat
10min
Würzig-fruchtiges Joghurthenderl mit Schwammerl
35 min
Bohnen-Avocado-Salat
15min