Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 45 g Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Rindfleisch, sehnenfrei, in Stücken (1 cm x 3-4 cm), mit Papiertüchern trocken getupft
- 2 - 3 Prisen Salz
- 20 g Butter
- 200 g Äpfel in Stücken (1 cm)
- 250 - 300 g Brokkoliröschen (2-3 cm)
- 40 g Mandelstifte
-
20
g Apfelessig
of 20 g Aceto Balsamico - 15 g Senf
- ½ TL Salz
- ¾ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Honig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1844 kJ / 441 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 659 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hendlgulasch mit Pilzen
35 Min
Sommer Bolognese Bowl
35 Min
Mediterranes Hühnergeschnetzeltes mit Bulgur
50min
Bohnen-Avocado-Salat
15min
Chili-Limetten-Hendl mit Karfiolreis
1 Std. 10 Min
Avocadocreme, marinierte Paradeiser und Ei auf Toast
30 Min
Würzig-fruchtiges Joghurthenderl mit Schwammerl
35 Min
Spinatsalat mit Hendl, Pfirsichen und Walnüssen
30 Min
Fisolensalat mit Speck, Nüssen und Parmesan
25 Min
Chili-Öl nach Szechuan-Art
1 godz. 25 min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1 Std. 50 Min
Gebratenes Huhn mit Gemüse
1 Std. 10 Min