Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 kalkoenlapjes
- 1 sjalot
- 40 g extra vergine olijfolie
- 200 g verse babyspinazie, gewassen en gedroogd
- 250 g Gorgonzola of een andere soort blauwe kaas (bv. Roquefort, Stilton), in stukken
- 700 g water
- 150 g melk
- 20 g bloem
- 1 tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2130 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 51.5 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 30.5 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ratatouille
40 min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Spaanse risotto
40 min
Miso carbonara udon noedels
25min
Chilli con carne
35min
Rundvlees Stroganoff
1hod.
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 min.
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min
Varkenshaasje in papillot
1hod.
Siciliaanse garnalensalade
40 min
Kip met amandelen
25min