Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 kalkoenlapjes
- 1 sjalot
- 40 g extra vergine olijfolie
- 200 g verse babyspinazie, gewassen en gedroogd
- 250 g Gorgonzola of een andere soort blauwe kaas (bv. Roquefort, Stilton), in stukken
- 700 g water
- 150 g melk
- 20 g bloem
- 1 tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2130 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 51.5 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 30.5 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomaat basilicum spread
5 Min
Gorgonzola spread
Geen beoordelingen
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 godz. 30 min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1h
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 godz.
Zalmsoufflé
1h
Chili van rund met citroenfeta
45min
Kip in perziksaus
40min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Steak au Poivre
20min
Smoothie bowl met bessen en bramen
10min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min