Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 kalkoenlapjes
- 1 sjalot
- 40 g extra vergine olijfolie
- 200 g verse babyspinazie, gewassen en gedroogd
- 250 g Gorgonzola of een andere soort blauwe kaas (bv. Roquefort, Stilton), in stukken
- 700 g water
- 150 g melk
- 20 g bloem
- 1 tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2130 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 51.5 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 30.5 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Familie kip galette
1h 55min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 Min
Zoetzure varkensribbetjes
40 dk
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Keine Bewertungen
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 dk
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 dk
Lamsstoofpotje
1h 45min
Kippenbouillon met broodknoedels
1 Std. 5 Min
Balletjes in Spaanse saus
55 Min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2 Std. 40 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 dk