Apparaten en Accessoires
Mediterraanse gebakjes
Voorbereiding 25min
Totaal 1u.
6 stuks
Ingrediënten
-
boter om in te vetten
-
bladerdeeg uitgerold (ong. 24 x 40 cm)270 g
-
middelharde kaas in stukken (3 cm) (bv. Gruyère of Gouda)150 g
-
artisjokharten uit blik uitgelekt150 - 170 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt60 g
-
zure room, 20% vet200 g
-
eieren2
-
verse basilicumbladeren in fijne reepjes gesneden20
-
gedroogde oregano¼ tl
-
fijn zout¾ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
14 g
Calorieën
1731 kJ /
414 kcal
Vetten
30 g
Vezels
5.2 g
Koolhydraten
21 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestjes
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Mousse van ham
10min
Vanillevla met rabarber
50min
Schiacciata met gerookte zalm
Geen beoordelingen
Amandelbretzels
Geen beoordelingen
Tzatziki
20min
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Geen beoordelingen
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18u.
Ijslolly’s van watermeloen
Geen beoordelingen
Bessenjamtaart
2u. 35min
Gestoomde broodjes
2u. 10min
Snelle kaassoufflés
45min
Mousse van kaas
10min