Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Parmesan
- 30 g Staudensellerie
- 50 g Zwiebeln, in Stücken
- 30 g Karotten, geschält und in Stücken (2 cm)
-
2
Blätter frischer Salbei, gewaschen und getrocknet
of 1 TL Salbeiblätter, getrocknet, gewaschen und getrocknet - 30 g Olivenöl, nativ
- 250 g Blumenkohl, in Röschen
- 250 g Romanesco, in Röschen
- 250 g Kürbis, Fruchtfleisch, in Stücken (1 cm)
- 1000 g Wasser
-
1
EL Gemüsebouillon
of 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5l) - 100 g Risoni
- 1 Prise feinkörniges Salz (optioneel)
- 1 EL frische Petersilie, geschnitten
- Olivenöl, nativ
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 639 kJ / 153 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 17.7 g
- Vetten
- 6.6 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kohlsuppe
50 Min
Orientalische Linsensuppe
30 Min
Kürbis-Apfel-Suppe mit Pouletbrust
40 Min
Gemüse-Eintopf
50 Min
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
50 Min
Erbsen-Ingwer-Suppe, Zitronenlachs mit Brokkoli
1 Std.
Fischsuppe mit Gemüse
35 Min
Minestrone
45 Min
Gemüsesuppe mit Bulgur
45 Min
Gemüseeintopf
45 Min
Bohneneintopf mit Fleischbällchen
45 Min
Spinat-Linsensuppe
50 Min