Compatibele versies
Menu: Crème de laitue, bar et pommes de terre en sauce au cresson
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 - 40 g de cresson, lavé et séché
- 5 - 10 g de jus de citron
- 2 c. à café de sel fin
- 1 c. à café de poivre blanc moulu
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 500 g d'eau
- 500 g de pommes de terre, en morceaux (3-4 cm)
- 10 - 12 feuilles de laitue verte
- 500 g de loup de mer, sans tête ni entrailles (voir conseils)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1971 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 32.55 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 20.8 g
- Vezels
- 4.9 g
Alternatieve recepten
Pain plat aux poires et au fromage de chèvre
3 Std.
Smoothie bowl jaune
Geen beoordelingen
Citronette et vinaigrette
10 Min
Saumon et pommes de terre sauce aux champignons
50 min
Tajine d'agneau aux abricots et au miel
1h 30min
Poulet à la sauce à l'œuf et aux amandes
45 Min
Curry de poulet à la japonaise
55min
Poulet citron
50 min
Filet d'agneau en sauce au poivre rose
45 Min
Pudding aux fraises
2 godz. 10 min
Digestif au fenouil
10 Min
Goulash de pommes de terre
1h