Compatibele versies
Menu: Crème de laitue, bar et pommes de terre en sauce au cresson
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 - 40 g de cresson, lavé et séché
- 5 - 10 g de jus de citron
- 2 c. à café de sel fin
- 1 c. à café de poivre blanc moulu
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 500 g d'eau
- 500 g de pommes de terre, en morceaux (3-4 cm)
- 10 - 12 feuilles de laitue verte
- 500 g de loup de mer, sans tête ni entrailles (voir conseils)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1971 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 32.55 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 20.8 g
- Vezels
- 4.9 g
Alternatieve recepten
Champignons sautés à feu vif aux poivrons
25 min
Vinaigrette aux herbes
15min
Canapés aux oeufs
10 min
Sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis
Geen beoordelingen
Casserole d'asperges
1h 30min
Flan d'asperges enroulé de sole
1h
Crostini aux champignons et Fontina
35 Min
Jus à la salade
Geen beoordelingen
Digestif au fenouil
10 min
Filets de saumon au sarrasin et aux asperges
40min
Poitrine de porc, nouilles ramen et sauce barbecue
4h 25min
Truites accompagnées de riz aux légumes
45min