Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano, a pezzi (3 cm)
- 350 g di bietole, tagliate a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di patate, pelate e tagliate in piccoli pezzi (1 cm)
- 40 g di cipolla, tagliata a metà
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
of 1 cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 600 g di acqua
- 50 g di latte
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1753 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 78.4 g
- Vetten
- 7.1 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di finocchio e carote
40 Min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 Min
Risotto ai cavoletti di Bruxelles con pancetta
30 Min
Couscous di cavolfiore
Keine Bewertungen
Patate e bietole con uova affogate
45 Min
Zuppa di bietole e ginger
40 Min
Crema di zucchine
30 Min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35 Min
Zuppa di patate e lenticchie con speck
40 Min
Vellutata di peperoni
20 min
Vellutata di piselli
40 Min
Vellutata di cavolfiore
50 min