Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g snoekbaarsfilet, met vel (4 filets, 1 cm dik)
- 1 ½ el vissaus (20 g)
- 2 tl geroosterde sesamolie (10 g)
- 7 - 8 takjes verse dille, enkel de blaadjes
- 1 sinaasappel, liefst biologisch, zeste en sap
- 500 g water
- 600 - 700 g zoete maïskorrels (van 5-6 maïskolven)
- 2 tl zout
- 400 g gemengde groenten, in schijfjes (5 mm) of hapklare brokjes (bv. wortelen, broccoli, bloemkool)
- 40 g boter
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1461 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 7.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Brak ocen
Rabarber, gember en citroen risotto
Brak ocen
Geroosterde porchetta met peren en uien
12 Std.
Bloedige hersenspaghetti
13 Std. 30 Min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2 Std.
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Brak ocen
Varkenshaasje in papillot
1ωρ.
Karamelijs
Brak ocen
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1ωρ. 30 λεπτ.
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Brak ocen
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1ωρ. 10 λεπτ.
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 λεπτ.