Apparaten en Accessoires
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Voorbereiding 45min
Totaal 1u. 5min
4 porties
Ingrediënten
-
400 g forelfilet, met vel, (4 filets, 1 cm dik)snoekbaarsfilet, met vel (4 filets, 1 cm dik)400 g
-
2 ansjovisfilets, in olie, uitgelektvissaus (20 g)1 ½ el
-
20 g extra vergine olijfoliegeroosterde sesamolie (10 g)2 tl
-
verse dille enkel de blaadjes7 - 8 takjes
-
sinaasappel, liefst biologisch zeste en sap1
-
water500 g
-
600 - 700 g zoete maïskorrels, uit blik, uitgelektzoete maïskorrels (van 5-6 maïskolven)600 - 700 g
-
zout2 tl
-
gemengde groenten in schijfjes (5 mm) of hapklare brokjes (bv. wortelen, broccoli, bloemkool)400 g
-
boter40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
26 g
Calorieën
1461 kJ /
350 kcal
Vetten
12 g
Vezels
7.6 g
Koolhydraten
29 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Geen beoordelingen
Tosti met cottage kaas
Geen beoordelingen
Gevulde vis
1u. 50min
Oriëntaalse brunch
Geen beoordelingen
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Geen beoordelingen
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1u.
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2u. 50min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Geen beoordelingen
Vastensoep
30min
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12u. 20min
Stoofpot van linzen
2u. 35min