Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 40 g extra vergine olijfolie
-
500
g rijpe tomaten, in stukken
of 500 g tomaten uit blik - 15 g tomatenpuree
- 370 g gemengde groenten (bv. wortelen, prei, selderstengels), in schijfjes (1 cm)
- 1 el zoete paprikapoeder
- 1 tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
-
350
g zwarte-ogenbonen, gedroogd, minstens 4 uur geweekt (zie tip)
of 350 g gedroogde groene linzen,gespoeld en uitgelekt - 350 g water
-
1
volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) -
1000
g volledige babypijlinktvis, gekuist, vers of diepgevroren
of 1000 g rauwe pijlinktvis, vers of diepgevroren - zout, plus extra voor de pijlinktvis
- vers gemalen peper, plus extra voor de pijlinktvis
- extra vergine olijfolie, plus extra om te besprenkelen
- 20 g citroensap, vers geperst (optioneel)
- verse koriander, gehakt (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1339 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 11.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne bolognese met verse pasta
35min
Vegetarische chili
Geen beoordelingen
Salade van boerenkool en rode kool
Geen beoordelingen
Geroosterde aubergines
Geen beoordelingen
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 Min
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Geen beoordelingen
Roerbak met aubergines en kofu
Geen beoordelingen
Paksoi en ham rijst
40 Min
Boekweit met champignons
25 min
Gefermenteerde frambozensiroop
Geen beoordelingen
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 min
Vegetarische bonenburger
1h 20min