Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sardinepakketjes
- 8 volledige verse sardines, ingewanden verwijderd (elk 70-80 g) (zie variaties)
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 4 snuifjes zout
Sperziebonensalade
- 2 eieren
- 500 g water
- 500 g verse sperziebonen
- 250 g kerstomaten, gehalveerd
- 80 g lente-uien, in dunne reepjes (julienne)
- 40 g extra vergine olijfolie
- 15 g azijn
- 2 - 3 snuifjes zout
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1504 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Forel met hollandaisesaus
50 Min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 Min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 Std. 30 Min
Vijfzadenbrood
1 Std. 50 Min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Geen beoordelingen
Couscous met lam en groenten
50 Min
Ijs van amarenakersen
8 Std. 10 Min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1sa
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35 dk
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8 Std. 10 Min
Groene bron
10 Min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 Std. 5 Min