Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sardinepakketjes
- 8 volledige verse sardines, ingewanden verwijderd (elk 70-80 g) (zie variaties)
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 4 snuifjes zout
Sperziebonensalade
- 2 eieren
- 500 g water
- 500 g verse sperziebonen
- 250 g kerstomaten, gehalveerd
- 80 g lente-uien, in dunne reepjes (julienne)
- 40 g extra vergine olijfolie
- 15 g azijn
- 2 - 3 snuifjes zout
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1504 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti met tonijn
40 Min
Tex-mexburger
4h 25min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1 Std.
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min
Geroerbakte noedels met groenten
30 min
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
Zoete aardappellasagne
1 godz. 20 min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min
Kip met amandelen
25min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24h 30 min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45 min