![Arroz caldoso Arroz caldoso](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/18272353-e1f0-4045-8982-4fd9c41395ce/Derivates/a895b7b1-2a28-4bbd-abb3-6d705a1b731b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di cipolle in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di code di mazzancolle, pulite
- 250 g di polpo fresco a tocchetti (2-3 cm)
- 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 700 g di acqua
- 500 g di vongole fresche, spurgate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 160 g di riso a chicco corto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1477 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 24.1 g
- Koolhydraten
- 38.1 g
- Vetten
- 12.6 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chantilly ai chiodi di garofano
20 分钟
Gazpacho con ciliegine di bufala
15min
Gazpacho indiano
2u. 10min
Pizza turca - Lahmacun
1h 10min
Gazpacho
1h 15min
Cevapcici con riso saporito
1h 10min
Yakisoba con gamberi
30min
Carbonada
1小时
Hakodate Style Ramen
14 Std. 20 Min
Yaki Soba
55min
Tiramisù raw
4h 30min
Harira
40 分钟