Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di cipolle in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di code di mazzancolle, pulite
- 250 g di polpo fresco a tocchetti (2-3 cm)
- 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 700 g di acqua
- 500 g di vongole fresche, spurgate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 160 g di riso a chicco corto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1477 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 24.1 g
- Koolhydraten
- 38.1 g
- Vetten
- 12.6 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Goulash alla birra doppio malto
1h 15min
Vichyssoise
6h
Zuppa del golfo
1h 30min
Acquacotta
50 Min
Arroz de polvo
1h 15min
Manzo alla Stroganoff
1h
Salsa olandese
30min
Zuppa di pollo con udon e verdure
1h 45min
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1h 15min
Zuppa di quinoa con polpettine di coniglio
55min
Cozze alla Medoc
50 Min
Clam Chowder (zuppa di vongole del New England)
1h