![Vichyssoise Vichyssoise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6533D1A7-4CBB-48F2-840E-B6554E4BE404/Derivates/02ff94ec-90a1-444b-9e49-b8f4c98cc144.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di porri a pezzi
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 50 g di burro a tocchetti
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 400 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo di carne
of 1 cucchiaino di sale - 200 g di panna (35% di grassi)
- 150 g di latte
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 cucchiaino di erba cipollina fresca o secca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1552 kJ / 371 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 21.4 g
- Vetten
- 29.6 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho
15min
Vellutata di pomodoro e basilico
30min
Gazpacho feta e cetrioli
1ч. 10 мин.
Gazpacho indiano
2h 10 min
Vellutata di pomodoro (Bimby Friend)
40min
Salsa olandese
30min
Hummus
10 min
Gazpacho
1h 15min
Vellutata di pomodori
35min
Gazpacho
1h 15min
Torta salata con formaggio e porri
1 godz. 5 min
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25min