Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di olio di semi di girasole
- 2 cetriolini sott'aceto
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 10 g di capperi sotto sale (1 cucchiaio)
- 2 tuorli sodi
- 1 cucchiaino di senape piccante (optioneel)
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- 1 tuorlo fresco
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 2121 kJ / 507 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 0.3 g
- Vetten
- 53.6 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Salsa tonnata
20 min
Salsa verde "Bagnet"
15 dk
Merluzzo in salsa aioli
1h
Salsa ai porri caramellati
30 dk
Purea di topinambur
40 min
Salsa greca
10 dk
Salsa cocktail
10 dk
Salsa belga
Geen beoordelingen
Salsa al curry
10 dk
Tzatziki
20 min
Tartare di manzo, cipolla e pomodori secchi con salsa aïoli
1 godz. 25 min
Condimento per caesar salad
10 dk