Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di olio di semi di girasole
- 2 cetriolini sott'aceto
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 10 g di capperi sotto sale (1 cucchiaio)
- 2 tuorli sodi
- 1 cucchiaino di senape piccante (optioneel)
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- 1 tuorlo fresco
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 2121 kJ / 507 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 0.3 g
- Vetten
- 53.6 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2h 25min
Salsa al curry
10 min
Salsa olandese
30 min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Feta al cartoccio
25 min
Salsa cocktail
10 min
Burro alle acciughe
4 Std. 20 Min
Soufflé al Castelmagno
55min
Burro all'erba cipollina
1h 15 min
Gazpacho
15 min
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15 min
Tzatziki
20 min