Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 375 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 70 g di olio di oliva
- 180 g di acqua tiepida
Ripieno
- 550 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi, semi-congelata
- 90 g di olive nere denocciolate
- 110 g di peperone rosso a pezzi
- 55 g cipolla bianca a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio di oliva
- 150 g di pomodori perino
- 1 cucchiaio di salsa Worcestershire
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
- ¼ cucchiaino di origano secco
- ¾ cucchiaino di sale
- ¼ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 uovo sbattuto
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1178 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baozi brasati
1h 30min
Empanadas vegetariane
1h 30min
Empanadas di pollo e peperoni
2u. 30min
Pane Naan con cavolfiore speziato, salsa Feta e tahini al matcha
1 Std. 20 Min
Bagel con salmone affumicato e cetriolo
2u. 30min
Bagels con uovo e composta al bacon
5h 40min
Empanadas di pollo argentine
4 godz.
Koftas di manzo con salsa allo yogurt
1h
Manzo alla borgognona
1 godz. 35 min
Burrito di pollo con salsa chipotle
40min
Picadillo (pasticcio di carne)
1h
Samosas con carne e verdure
1h 15 min