Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di spinaci baby freschi
- 120 g di latte
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 100 g di formaggio primo sale a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 30 g di gherigli di noci
- 60 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1114 kJ / 266.3 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 3.6 g
- Vetten
- 22.7 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 622.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasticcio di agnello e purea di patate
1 godz. 40 min
Purè di patate all'aglio
50 min
Bruschette con verdure e funghi
24klst
Omelette di pollo alla tailandese
50 min
Rognone saltato con uova al vapore e rémoulade alla polpa di granchio
1 godz.
Soffritto di verdure
15 Min
Tortino di verdure al Bitto
1 godz. 10 min
Salsa al prezzemolo
20min
Verdure miste in agrodolce
25h 40min
Polpettone vegetariano con salsa Gravy
1 godz. 20 min
Lasagne con ragù di salsiccia e fave
1 godz. 40 min
Fougasse
12h 50min