Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
Pasta brisée senza glutine
- 300 g di farina senza glutine
- 150 g di burro a pezzi, freddo
- 1 cucchiaino di sale
- 80 g di acqua fredda
Ripieno
- 500 g di acqua
- 250 g di bietole, le foglie
- 3 fili di erba cipollina fresca tritata
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 8 uova
- burro q.b.
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1954.4 kJ / 467.1 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 34.5 g
- Vetten
- 29.7 g
- Verzadigd vet
- 14.9 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 506.9 mg
Alternatieve recepten
Torta pasqualina
2h 5min
Crostata salata di spinaci
1sa
Torta de gee
1h 30min
Torta salata asparagi e ricotta
1sa
Rosette ricotta e spinaci con ragù di salsiccia
2 godz. 20 min
Quiche radicchio e bietole
1sa 15 dk
Torta salata bietole e uova
2 Std.
Torta salata porri e bietole
1h 30min
Torta salata agli spinaci
1h 30min
Torta salata pasquale
2 Std.
Torta alle bietole
3sa
Riso in torta verde
1h 30min