Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 35 g di peperone verde
- 50 g di cipolla a pezzi
- 35 g di passata di pomodoro
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- ½ cucchiaino di concentrato di pomodoro
- 150 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (3x3 cm)
-
100 - 120
g di tonno fresco a tocchetti (3x3 cm)
of 100 - 120 g di pesce spada a tocchetti (3x3 cm) - 1 - 2 rametti di prezzemolo fresco tritato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1111 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 17.6 g
- Koolhydraten
- 26.1 g
- Vetten
- 10.1 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpetti all'inferno
40min
Stufato di agnello, melanzane e cumino
1h 10min
Stufato marocchino di manzo e cous cous israeliano
1h
Sovracosce di pollo agli anacardi
40min
Costine di maiale in agrodolce
50min
Xerém di mais con tonno
40min
Spiedini di tacchino piccanti
1h
Goulash alla birra doppio malto
1h 15min
Manzo alla borgognona
1h 35 min
Bloody Mary
10 Min
Patatas bravas in tempura
1h 20min
Zuppa cinese con polpette di gamberetti
30min