![Patatas bravas in tempura Patatas bravas in tempura](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5A9E77AA-D0EA-4B5E-AAB7-2C4E0FA05984/Derivates/6EE7FF6B-DB0C-483B-9FCD-D68DD34C0434.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cottura delle patate
- 750 g di acqua
- 600 g di patate novelle piccole, con la buccia, lavate
- 20 g di sale grosso
Maionese all'aglio
- 175 g di olio di semi di girasole
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 uovo a temperatura ambiente
- 20 g di succo di limone
- ½ cucchiaino di sale
Salsa brava
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di paprika dolce
- ½ cucchiaino di peperoncino secco frantumato
- ½ cucchiaino di Tabasco
- 1 cucchiaio di aceto di vino rosso
- ¼ cucchiaino di sale
- 150 g di salsa di pomodoro
Tempura
- 50 g di farina per torte
- 50 g di amido di mais (maizena)
- ½ bustina di lievito in polvere
- 170 g di acqua molto fredda
Per terminare la preparazione
- 300 g di olio per frittura
- 1 pizzico di sale fino
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2334 kJ / 558 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 28.33 g
- Vetten
- 47.08 g
- Vezels
- 2.62 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho con ciliegine di bufala
15 Min
Baozi di maiale al vapore
2h 10 min
Insalata Thai con papaya (TM6)
Geen beoordelingen
Salsa olandese
30 Min
Roll vegetariani
45 Min
Gelato di fagioli azuki
11 Std. 10 Min
Chicken Ramen
14h 40min
Ramen
14 Std. 30 Min
Marinatura alla salsa di soia e miele
15 Min
Caviale di melanzane (Moutabel)
50 min
Smiley cake pops
2 Std. 30 Min
Canapè di granchio con crema coriandolo e menta
1 godz. 10 min