Compatibele versies
Granciporro alla catalana con verdure fresche e salsa rosa
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di passata di pomodoro
- 60 g di maionese come da Libro "Le mie ricette con Bimby"
- 1 cucchiaio di ketchup
- 1 cucchiaio di brandy
- ½ cucchiaino di zucchero
- ¾ di cucchiaino di sale
- 500 g di acqua
- 1 granchio tipo granciporro (1 kg circa)
- 100 g di cipolla rossa di Tropea ad anelli (3-4 cm)
- 100 g di pomodori ciliegino in quarti
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 carota a bastoncini
- 150 g di peperone rosso in falde
- 1 gambo di sedano a bastoncini
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 3949 kJ / 944 kcal
- Eiwitten
- 65.4 g
- Koolhydraten
- 32.1 g
- Vetten
- 60 g
- Vezels
- 6.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza prosciutto e funghi
1h 45min
Coda di rospo croccante su purea nera
1 Std. 50 Min
Agnolotti al brasato
3 Std.
Agnello al vino
40 min
Salmone con miso e salsa gochujiang piccante
7 Std. 30 Min
Gamberi in salsa cocktail
10 min
Salsa cocktail
10 min
Cestino di brisèe con taccole e sgombri
1 Std. 30 Min
Granchio ripieno
1 godz. 10 min
The Bronx
10 min
Tartare di baccalà e salmone con salsa di soia ai tre pepi
30 min
Tempura di verdure
25 min