Compatibele versies
Granciporro alla catalana con verdure fresche e salsa rosa
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di passata di pomodoro
- 60 g di maionese come da Libro "Le mie ricette con Bimby"
- 1 cucchiaio di ketchup
- 1 cucchiaio di brandy
- ½ cucchiaino di zucchero
- ¾ di cucchiaino di sale
- 500 g di acqua
- 1 granchio tipo granciporro (1 kg circa)
- 100 g di cipolla rossa di Tropea ad anelli (3-4 cm)
- 100 g di pomodori ciliegino in quarti
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 carota a bastoncini
- 150 g di peperone rosso in falde
- 1 gambo di sedano a bastoncini
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 3949 kJ / 944 kcal
- Eiwitten
- 65.4 g
- Koolhydraten
- 32.1 g
- Vetten
- 60 g
- Vezels
- 6.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1 Std. 30 Min
Rassolnik (zuppa di cetriolini)
1 Std. 20 Min
Scampetti con maionese alla senape
30 Min
Cous cous delle Lipari ai frutti di mare e capperi
1 Std.
Fumetto di gamberi speziato
35 Min
Calamari in umido
55min
Capesante al profumo di arancia
1h 10 phút
Lampredotto
1 Std. 20 Min
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45min
Costine di maiale caramellate alla mela
2 godz. 35 min
Budino agli agrumi
3h 15min
Tacos di gamberoni "al pastor"
35 Min