![Sopa de Ajoblanco Sopa de Ajoblanco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A34EA0B8-6418-48F9-A403-609E18368493/Derivates/4F842223-F851-4D3E-A4FF-6796AE17C7B1.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di mandorle pelate
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di pane bianco a fette raffermo, ammollato in acqua e strizzato
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di aceto balsamico
- 200 g di cubetti di ghiaccio
- 300 g di acqua
- 200 g di uva bianca come accompagnamento
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 874 kJ / 209 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 12.7 g
- Vetten
- 15.9 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho con ciliegine di bufala
15min
Ricotta di mandorle e anacardi
24h 40min
Ghackets e hörnli gratinati
1u. 10min
Gazpacho
1h 15 min
Guacamole
5 min
Pane alle pere
28 godz.
Flammkuchen con zucca, mele ed erbette tritate
1h 30min
Natillas
1h
Gazpacho
1h 15 min
Salsa satay
20min
Vichyssoise
6h
Gelatina di ribes
50 мин.